dc.contributor.author | Koç, Hakan | |
dc.contributor.author | Şeker, İbrahim Tuğkan | |
dc.contributor.author | Hastaoğlu, Emre | |
dc.contributor.author | Özkan Önem, Esra | |
dc.contributor.author | Yıldız, Muhammed | |
dc.contributor.author | Altıntaş, Bayram | |
dc.contributor.editor | Yıldız, Alim | |
dc.date.accessioned | 2022-10-04T10:30:12Z | |
dc.date.available | 2022-10-04T10:30:12Z | |
dc.date.issued | 2022 | tr |
dc.identifier.isbn | 9786057902665 | |
dc.identifier.other | 232 sayfa | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12418/13229 | |
dc.description.abstract | Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, 1974 yılından beri eğitim, öğretim, araştırma ve toplumsal fayda sağlamak amaçlarıyla ortaya koyduğu tüm faaliyetlerde ''Gelenekten Geleceğe'' iz bırakmayı hedeflemektedir. Geleneklerimizi yaşamak ve yaşatmak, toplumsal ve kurumsal sorumluğumuz olduğu gibi, teknolojiyi kullanarak, bu değerleri geleceğe de taşımamız gerekmektedir. Atalarımızın nasihatlerinde de yerini almış olan ''geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez '' sözünü esas alarak Ülkemizin ve Şehrimizin geleceği için çalışmayı ve üretmeyi sürdürüyoruz. | tr |
dc.language.iso | tur | tr |
dc.publisher | SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI | tr |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | tr |
dc.title | Uygulamalı Sivas Mutfağı | tr |
dc.type | book | tr |
dc.contributor.department | Turizm Fakültesi | tr |
dc.relation.publicationcategory | Ulusal Kitap | tr |