Show simple item record

dc.contributor.authorAğaoğlu, Sema
dc.contributor.authorDemir, Tuğba
dc.date.accessioned2023-04-12T05:20:09Z
dc.date.available2023-04-12T05:20:09Z
dc.date.issued2022tr
dc.identifier.citationAflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products, AĞAOĞLU SEMA, DEMİR TUĞBA, Yayın Yeri:SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Editör:Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Basım sayısı:1, Sayfa sayısı:279, ISBN:978-605-7902-69-6, Bölüm Sayfaları:187 -192tr
dc.identifier.isbn978-605-7902-69-6
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12418/13556
dc.description.abstractAflatoksinler; başta Aspergillus flavus ve Aspergillus paraciticus olmak üzere, bazı Aspergillus, Penicillium ve Rhizopus türü küfler tarafından sentezlenen toksik sekonder metabolitlerdir. Aflatoksinler yemlerde oldukça sık rastlanan maddelerdir. Bu yemlerin yedirilmesi ile hayvanlarda ortaya çıkan hastalık tablosu “aflatoksikozis” olarak adlandırılmaktadır. Bu bölümde süt ve süt ürünlerinde aflatoksin tehlikesi incelenecektir.tr
dc.description.sponsorshipCUMHURİYET ÜNİVERSİTESİtr
dc.language.isoturtr
dc.publisherCUMHURİYET ÜİVERSİTESİtr
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesstr
dc.subjectSüttr
dc.subjectSüt Ürünleritr
dc.subjectAflatoksikozistr
dc.titleAflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Productstr
dc.typebookParttr
dc.relation.journalGÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABItr
dc.contributor.departmentVeteriner Fakültesitr
dc.contributor.authorID0000-0002-5195-9372tr
dc.identifier.volume1tr
dc.identifier.issue1tr
dc.identifier.endpage192tr
dc.identifier.startpage187tr
dc.relation.publicationcategoryUluslararası Kitapta Bölümtr


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record