Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Öğe Göster
Açık Erişim Ana Sayfası
Fakülteler
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Kitap Koleksiyonu
Öğe Göster
Açık Erişim Ana Sayfası
Fakülteler
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Kitap Koleksiyonu
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Current Trends and Practices in Tourism
Göster/
Aç
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism final.pdf (117.6Kb)
Tarih
2023
Yazar
Işın, Alper
Yayla, Özgür
Yazıcıoğlu, İrfan
Bayram, Fuat
Bölükbaş, Rabia
Turizm Fakültesi
0000-0002-2586-3860
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
-
Sayı
1
Bağlantı
https://hdl.handle.net/20.500.12418/14406
Koleksiyonlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Kitap Koleksiyonu
[6]
Açık Erişim Politikası
Açık Erişim Hakkında
Kullanım Kılavuzu
İletişim
DSpace@Cumhuriyet
by OpenAIRE
Açık Erişim'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm Açık Erişim
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt