Search
Now showing items 1-3 of 3
Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
(GECE AKADEMİ, 17.12.2021)
-
Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products
(CUMHURİYET ÜİVERSİTESİ, 2022)
Aflatoksinler; başta Aspergillus flavus ve Aspergillus paraciticus olmak üzere, bazı Aspergillus,
Penicillium ve Rhizopus türü küfler tarafından sentezlenen toksik sekonder metabolitlerdir.
Aflatoksinler yemlerde oldukça ...
Chemical Substances in Food That Threaten Human Health
(CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, 2022)
Gıdalardan kaynaklanan riskler gıdanın üretiminden tüketimine kadar geçirdiği proses
aşamalarında ayrı ayrı değerlendirilmekte ve biyolojik, kimyasal ve fiziksel riskler olarak
gruplandırılmaktadır. Birçok tehlike gıda ...