dc.contributor.editor | Göksel Saraç, Meryem | |
dc.contributor.editor | Hastaoğlu, Emre | |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T05:34:12Z | |
dc.date.available | 2023-06-23T05:34:12Z | |
dc.date.issued | 2022 | tr |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12418/14031 | |
dc.description.abstract | Sivas Cumhuriyet üniversitesi Gıda Çalışmaları Uygulamaları ve Araştırma Merkezi tarafından 16-18 Ekim 2022 tarihleri arasında “ICONFOOD’23 International Congress on Food” isimli kongre gerçekleştirilecektir. İnsanlığın varoluşundan günümüze kadar değerini ve önemini kaybetmeyen ve yaşam için temel olan gıdanın her yönünü tartışacağımız kongremizde gıdanın geleceğini planlamayı amaçlamaktayız. Yüzyüze ve çevrimiçi düzenlenecek bu kongre ile tüm katılımcılarımızın, yerli ve yabancı bilim insanlarının oturumlara katılmalarına, sunumlarını yapmalarına veya diğer katılımcılarla kolayca etkileşime geçmelerine olanak sağlayarak, çok başarılı ve verimli bir kongre geçireceğimize inanıyoruz. | tr |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | tr |
dc.title | ICONFOOD CONGRESS | tr |
dc.type | other | tr |
dc.contributor.department | Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu | tr |
dc.relation.publicationcategory | Uluslararası Konferans Öğesi | tr |