Search
Now showing items 1-2 of 2
Geleneksel yöntemle üretilen sucuklarda listeria monocytogenes, staphylococcus aureus ve koliform varlığının araştırılması
(2013)
Uygun olmayan koşullarda üretilen sucuklarda gıda kaynaklı patojenlerden Listeria monocytogenes, koagülaz (+) Staphylococcus aureus ve koliformlar gelişebilmekte ve bu ürünler insan sağlığı açısından risk arz edebilmektedir. ...
SİVAS İLİNDE SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİK POTANSİYELİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
(2008)
Bu çalışma, Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan Sivas ilindeki su ürünleri yetiştiricilik potansiyelinin ve mevcut durumunun belirlenmesi amacıyla yapılmıştır. Su ürünleri yetiştiriciliği, Dünya'da ve Türkiye'de ...