Browsing by Author "Şahin, Seyda"
Now showing items 1-2 of 2
-
Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Ağaoğlu, Sema; Şahin, Seyda; Demir, Tuğba (GECE AKADEMİ, 17.12.2021)Arıcılık, dünyada ve Türkiye’de yaygın olarak yapılan, ekonomik yönden getirisi olan tarımsal bir faaliyettir. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; 2019 yılı dünya bal üretimi 1.852.598 ton, kovan sayısı 90.116 ... -
Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Ağaoğlu, Sema; Şahin, Seyda; Demir, Tuğba (GECE AKADEMİ, 17.12.2021)-