Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Filtre: Konu
Açık Erişim Ana Sayfası
Fakülteler
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fen Fakültesi
Filtre: Konu
Açık Erişim Ana Sayfası
Fakülteler
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fen Fakültesi
Filtre: Konu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filtre: Konu
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
update
Toplam kayıt 220, listelenen: 31-40
5
10
20
40
60
80
100
Sb(III) Poly(styrene-co-maleic anhydride) Sulfathiazole Sodium dodecyl sulfate/ Cetyltrimethylammonium bromide Edible vegetable oils Pre-concentration Ultrasound assisted-cloud point extraction Micro-volume UV spectrophotometry (2)
SDS-PAGE (2)
Secondary metabolite (2)
SeleniumExperimental designFood analysisFood compositionRoom temperature ionic liquidHydride generation atomic absorption spectrometry (2)
Stimuli-responsive hydrogel N-isopropyl acrylamide Carboxylic acids Transition zone parameters Sigmoidal interrelation (2)
Thermodynamic study (2)
Ultrasound assistedSupramolecular solventDispersive liquid-liquid microextractionChromiumWater and food samplesFAAS (2)
Zwitterionic deep eutectic solventSpectrophotometerTheoretical investigationThiabendazoleFruit samples (2)
1 . Tanıtım (1)
1 . Tanıtım 2 . deneysel detaylar 3 . sonuçlar ve tartışma 4 . Sonuçlar (1)
Açık Erişim Politikası
Açık Erişim Hakkında
Kullanım Kılavuzu
İletişim
DSpace@Cumhuriyet
by OpenAIRE
Açık Erişim'de Ara
Bu Bölüm
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm Açık Erişim
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Bu Bölüm
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt