Search
Now showing items 1-3 of 3
Influence Of Using Scarlet Runner Bean Flour On The Production And Physicochemical, Textural, And Sensorial Properties Of Vegan Cakes: WASPAS-SWARA Techniques
(International Journal of Gastronomy and Food Science, 2022)
The present study aims to assess the use of scarlet runner bean (Phaseolus coccineus L.) flour having high protein
content in the production of vegan cake, determine the product properties, and analyze the preferences ...
Suriyelilerin Sosyal ve Siyasal Entegrasyonu
(Detay Yayıncılık, 2022)
Bu çalışmada, Suriye iç savaşı sonrasında Türkiye’ye gelen geçici koruma statüsündeki Suriyelilerin sosyal ve siyasal entegrasyon problemleri ele alınmış ve çözüm önerileri sunulmuştur. Bu bağlamda çalışmanın ilk bölümünde ...
Suriyelilerin Sosyal ve Siyasal Entegrasyonu
(Detay Yayıncılık, 2022)
Bu çalışmada, Suriye iç savaşı sonrasında Türkiye’ye gelen geçici koruma statü-sündeki Suriyelilerin sosyal ve siyasal entegrasyon problemleri ele alınmış ve çö-züm önerileri sunulmuştur. Bu bağlamda çalışmanın ilk bölümünde ...