Browsing Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Kitap Koleksiyonu by Author "Turizm Fakültesi"
Now showing items 1-6 of 6
-
Current Trends and Practices in Tourism
Işın, Alper; Yayla, Özgür; Yazıcıoğlu, İrfan; Bayram, Fuat; Bölükbaş, Rabia; Turizm Fakültesi; 0000-0002-2586-3860 (Peter Lang, 2023)- -
Dijital eşen Dünyada Stratejik Kent Yö netimi ve Marka Şehir Olma Süreci
HASTAOĞLU EMRE; Özdemir, Şebnem (PARADİGMA, 01/10/2022). -
Et ve Et Ürünlerinde Duyusal Analizler
HASTAOĞLU EMRE (AKADEMİSYEN YAYINEVİ, 01/05/2022)Duyusal değerlendirme, ürünlerin görülerek, tadılarak, dokunarak, duyularak ve koklanarak elde edilen ve gıdaların iyiliği ve kötülüğü hakkında fikir veren duyu analizidir. Duyusal analizler iki temel özelliği nedeniyle ... -
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism
Yazıcıoğlu, İrfan; Işın, Alper; Yayla, Özgür; Bayram, Fuat; Bölükbaş, Rabia (Peter Lang, 2023)- -
Production and consumption of red meat: a controversial issue.
Nene Meltem Keklik (Nova Science Publishers, 2021)Red meat has a high nutritional value and has an important role in human nutrition. However, for a long time, there has been an ongoing debate on whether or not consumption of red meat is harmful for human health. Looking ...