Show simple item record

dc.contributor.authorAğaoğlu, Sema; Şahin, Seyda; Demir, Tuğba
dc.date.accessioned2022-05-10T10:30:06Z
dc.date.available2022-05-10T10:30:06Z
dc.date.issued17.12.2021tr
dc.identifier.isbn978-625-8075-02-1
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12418/12731
dc.description.abstract-tr
dc.language.isoturtr
dc.publisherGece Kitaplığıtr
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesstr
dc.titleFonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileritr
dc.typebookParttr
dc.relation.journalSağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler-IVtr
dc.contributor.departmentVeteriner Fakültesitr
dc.contributor.authorID0000-0002-8173-7818tr
dc.identifier.endpage42tr
dc.identifier.startpage27tr
dc.relation.publicationcategoryUluslararası Kitapta Bölümtr


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record