Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Konuya göre Besin - Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü listeleme
Açık Erişim Ana Sayfası
Fakülteler
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi
Besin - Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
Konuya göre Besin - Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü listeleme
Açık Erişim Ana Sayfası
Fakülteler
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi
Besin - Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
Konuya göre Besin - Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü listeleme
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Konu için Besin - Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü listeleme
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Bul
Sıra:
artan
azalan
Sonuçlar:
5
10
20
40
60
80
100
Güncelle
Toplam kayıt 36, listelenen: 1-20
artan
azalan
5
10
20
40
60
80
100
Konu
Aflatoksikozis
[1]
Allium scorodoprasum L.
[1]
anti-inflammatory
[1]
antimicrobial activity
[1]
Antimicrobial;
[1]
antioxidant
[1]
antioxidant activity
[1]
Antioxidant;
[1]
Arıcılık
[2]
Bal
[1]
C. scolymus
[1]
carrageenan
[1]
Cytotoxic
[1]
Et, Patojen, Hızlı tespit, Yeni teknikler, Moleküler yöntemler, PZR, LAMP
[1]
Extended spectrum β-lactamase E. coli Disinfectant resistance Heavy metal resistance Disinfectant and heavy metal resistance genes Poultry
[1]
Fast food, Potato chips, Grilled meat, HPLC, Food safety
[1]
fenolik bileşikler ; köfte ; antimikrobiyal aktivite ; gıda muhafazası ; gıda kaynaklı patojenler
[1]
food quality
[1]
functional food
[1]
Gıda Güvenliği
[1]
Açık Erişim Politikası
Açık Erişim Hakkında
Kullanım Kılavuzu
İletişim
DSpace@Cumhuriyet
by OpenAIRE
Açık Erişim'de Ara
Bu Bölüm
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm Açık Erişim
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Bu Bölüm
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt