Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Öğe Göster
Açık Erişim Ana Sayfası
Fakülteler
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi
Besin - Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
Besin - Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü Kitap Koleksiyonu
Öğe Göster
Açık Erişim Ana Sayfası
Fakülteler
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi
Besin - Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
Besin - Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü Kitap Koleksiyonu
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Göster/
Aç
Kitap Bölümü Dosyası (5.462Mb)
Tarih
17.12.2021
Yazar
Ağaoğlu, Sema; Şahin, Seyda; Demir, Tuğba
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
-
Kaynak
Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler-IV
Bağlantı
https://hdl.handle.net/20.500.12418/12731
Koleksiyonlar
Besin - Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü Kitap Koleksiyonu
[10]
Açık Erişim Politikası
Açık Erişim Hakkında
Kullanım Kılavuzu
İletişim
DSpace@Cumhuriyet
by OpenAIRE
Açık Erişim'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm Açık Erişim
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt